2007. november 2., péntek

A továbbiakról

A következő fellépésünk valószínűleg, ha minden jól megy, november végén lesz egy pénteki vagy szombati napon a Szivárvány Zeneházban. Igazából még semmi konkrétat nem tudok, csak azt, hogy ismét a Punnyadó Cefre zenekarral fogunk fellépni. És persze ez sajnos fizetős koncert lesz, de még a jegyárat sem tudom. Az biztos, hogy nem lesz több ötszáz forintnál.
Továbbá igyekszünk minél hamarabb felvenni a demonkat, amire nem tudom hogy fog idő jutni úgy, hogy még erre a koncertre is készülnünk kell. Mindenesetre a demo (ha elkészül, ami lehet, hogy még hónapok kérdése) letölthető lesz a honlapról. Én már nagyon várom, hogy végre jó minőségben is hallgathatók legyenek az eddig játszott számaink és kilépünk abból az előítéletből, hogy csak a Szenna RuleZ-t meg a Balázst tudjuk eljátszani. Az is biztos, hogy nem mi vagyunk a Deep Purple, de nem akarom, hogy örökre csak az a két agyament szám maradjon meg az emberek emlékezetében.
Saját számot írni... nem tudom. Nagyon igyekszünk és sokszor vannak ötletek, de még nem elég! A zenélés legnehezebb része az, amikor nekünk magunknak kell alkotni valamit. Úgy tűnik, hogy talán még nem vagyunk erre felkészülve. Mindenkinek csak két éves zenei ismeretsége van és lehet, hogy csak ennyire vagyunk egyelőre képesek. Azért persze folyamatosan próbálkozunk és ha lesz eredménye az erőfeszítéseinknek, arról minden érdeklődő tudni fog!

Nincsenek megjegyzések: