2007. október 27., szombat

A Hallowe'en fellépésről

Felidegesítettek. Megint. Mint minden koncert előtt. Meg volt beszélve egy sorrend és egy időpont. 18.00-kor a vetélkedők után. Erre egy órával előbb kellett volna játszanunk és persze mindenki baszogatott, hogy ne lazsáljunk, hanem lépjünk már fel. De addig húztuk az időt, míg hat óra nem lett :-).
A koncert zeneileg a legjobbak közé tartozik, leszámítva a Wall szólóját, aminél rossz effektet használtam és nagyon gerjedt. A többi szám nagyon jó sikerült, a Sweet Child o' Mine-t kell majd még gyakorolni.
A nagy baj viszont a közönség volt, mivel mindenki csak ült és nézett, pedig sok olyan ember is eljött, akiknek köszönhetünk nagy bulikat. És természetesen a feladatot is a koncertünk alatt csinálta mindenki, úgyhogy nem voltunk túl nagy figyelemmel kitüntetve. Nem szeretnék többé ebben (vagy másik) iskolában fellépni, mert a legkisebb tiszteletet sem kaptuk meg soha.

5 megjegyzés:

Colgen írta...

sztem a vége kicsit nyavajgós lett. h nem lépsz fell többet sulikban blablabla.
Na mind1 am a kozonség tényleg gáz volt mi akartunk csinálni vmit. De ha a haverjaitok a "NAGY" rockerek nem csinálnak semmit akkor mi mi a szarért???De komolyan??

Eclipse írta...

Figyelj, kicsit próbálj diszkrétebben reagálni a bejegyzesékre. Ha Te az én helyemben lettél volna és már kilencedszer játszanák el veled, hogy mekkora fasz vagy, akkor Te is "nyavajognál". Ha zenész lennél akkor Te sem bírnád elviselni, hogy egy olyan ember baszogat, akinek lövése sincs arról, hogy amit Te ma este itt csinálni fogsz, azért 2 évig dolgoztál, Ő meg egy hétig. És ne legyen nagy a szád, mert ha akartál volna bulizni és tombolni, akkor megtetted volna. És szartál volna arra, hogy a többiek mit csinálnak. És azért a szarért, hogy TE és nem más, hanem TE jól érezhesd magad. Ha neked ehhez arra van szükséged, hogy a mi "nagy rocker haverjaink" is bulizzanak, akkor sajnállak.

Colgen írta...

Na most jól lebaztál...De jogod van saját véleményhez:D Am én is zenész féle vok úgy hogy megértem a dolog e részét. És bocs h nem voltam diszkrét:(
És én tom élvezni a koncert ha akarom!!
( a Feri azt írta h elvileg nem is lehetett volna "tombolni" a konerten)

Eclipse írta...

Szarni kell a tanárokra. Mit csinálnak, ha elkezdetek pogozni? Szétszednek húsz embert?

Colgen írta...

nem tom!!
szét szednek?:D