2008. január 25., péntek

A zenekarral kapcsolatban fellépő problémákról

Ott talán még nem tartunk, hogy reménytelennek nevezném a Bitchslap jövőjét, de kecsegtetőnek sem mondhatnám. Sajnos vannak belső összeütközések és külső nehezítő tényezők is. Az új számlista összeállítása sem könnyű feladat. Nem akarunk olyan szintre elkurvulni, hogy a közönség ízlését akarjuk csak kielégíteni, hanem mi magunk is szeretnénk élvezni magát a zenét, de ez nehezen összeegyeztethető, mert a elvontabb és igényesebb számokra sajnos nem vevő már a közönség manapság. Mostanában a No Thanx, a Tokio Hotel, az Anti Fitness Klub meg egyéb olyan zenekarok a menők, amikre az emberek azt hiszik, hogy EMO zene. (A stílus igazi jelentéséről és a szó eljelentéstelenedéséről bővebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/Emo).
Tehát nem ígérhetek már semmi. Nem tudom, hogy így mire fogunk jutni és mit fogunk elérni. Reményeim persze vannak. De egyre távolabbinak látom a céljainkat, így, hogy most már közvetlenül sem kapom/kapjuk meg sem a fizikai, sem a morális támogatást.
Legközelebb egyébként a kaposvári börtönben lépünk színpadra 2008. február másodikán. A fellépés zárt körű lesz, de itt és a honlapon is mindenképpen be fogunk számolni a történtekről. A honlap egyébként azért halt meg (vagyis azért halott még mindig) mert nem nagyon vannak említésre méltó események és a honlap szerkesztőnk meg síel - ezért nincs fent a börtönös koncert).

Nincsenek megjegyzések: