2008. január 5., szombat

A még tovább tolódó koncertről és a többi dologról úgy általában

Van ez a Szivárványos koncert dolog, amit már szeptember óta húzunk. Teljesen érthető okok miatt tolódik ilyen régóta a koncert, úgyhogy nem is zavar és nem idegesít. Csak mondom, hogy most éppen úgy tűnik, hogy februárban fog megesni ez a várva várt fellépés, de gondolom mondanom sem kell, hogy ne vegyétek ezt biztosnak. Várom már nagyon azt a koncertet, remélem Ti is.
Az új év újabb marhaságokkal köszönt be. Nem történik bár semmi számottevő velem egy olyan eseménysoron kívül, amiről (főleg nyilvánosan) nem beszélhetek. Néha boldog vagyok, néha szomorú, olykor-olykor meg olyan semmilyen. Nagyjából ilyen most a lelki állapotom, de élek még és harcolok.
Sokat foglalkozok mostanában az akusztikus gitározással, mivel karácsonyra egy Alvarez elektro-akusztikus gitár tulajdonosa lettem. Úgyhogy zeneileg most nem állok rosszul, bár állhatnék jobban is.
Ja és még valami. Nem fogom azt mondani, hogy boldog új évet! Legyen most egy jó szar évetek, mert a rossz dolgokból legalább lehet tanulni, és ami nem öl meg, az erőt ad. Sok sikert mindenkinek!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Fogsz szerepelni Munkácsy esten? Majd valamikor a suliban (szünetben) ha ráérsz odaordíthatnád:)

Névtelen írta...

Igen fog szerepelni, csak hogy ne kelljen ordítani.:)

Névtelen írta...

Jójó, csak viccből írtam:P:) Örülök neki.

Eclipse írta...

Munkácsy-esten szeretnénk David Gilmourtól eljátszani az On an Island című számot a bandával, de nem tudom, hogy megengedik-e, mert a suli kilencvenedik szülinapjáról fog szólni a műsor, és nem tudodm, hogy belefér-e a keretbe. Majd eldől. Diáknapon viszont szinte biztos, hogy eljátszuk ezt a számot.

Névtelen írta...

Rendben, már várjuk:)